DOVOLENÁ <3 Všechny objednávky uskutečněné od této chvíle budeme vyřizovat od 27.dubna. Děkujeme za pochopení!

Naše šaty z deadstock látky

aa

 

Trochu nám to tentokrát trvalo, ale už jsou tu! V prosinci jsme se ochomejtli k nádherné červené látce z Textile Mountain – viskóza a len, to je naše nejmilejší spojení, a tím, že jde o deadstock látku (tedy látku z nevyužité tovární zásoby), to už si člověk říká, že to udržitelněji nejde! A tak z nich máme o to větší radost!

 

BANNER

 

Červený Ony jste už u nás viděli. Tentokrát s kapsami a ten vyšší podíl viskózy je strašně slušivej. Šaty víc splývají a ikdyž jsme je vymysleli jako celoroční kousek, myslíme, že v létě za ně budete úplně nejraději!

 

Ač to tak nevypadá, tak jsme fotili u nás v ateliéru, kterej znáte spíš v pastelových barvách. Lámali jsme si dlouho hlavu, jak to pojmout, když fotíme tak výraznou barvu, komu napsat, kam se táhnout. A den před focením jsme si uvědomili, že máme na jednom z oken ateliéru parádní červený závěsy!

 

ESHOP01

 

aa

 

Červený Ony ale nejsou to jediný, co pro Vás máme. Zbytky při šití vždycky jsou a budou, tentokrát jsme se rozhodli je využít pro vytvoření dalších šatů, který nebudou úplně pro všechny, ale o to výjimečnější jsou. Jsou totiž dvoubarevný!

 

eshop08

eshop04

 

Děkujeme moc našim krásným modelkám Kláře Charvátové a Lee Petřivalské.

 

Oboje šaty najdete v kategorii Naše kolekce a od 7. února do vyprodání i v kamenné Komnatě.

 

aa

 

eshop20

eshop22

eshop02

eshop19

eshop07

eshop17

eshop03